26 mai 2008

Emo


Mey fratilor...dak tot ii acuzati...v-ati interesat vreodata sa vedeti ce inseamna cu adevarat idee de EMO??... Da...stiu k nu...poi mai intai poate va documentati si nu va mai prostiti atat.. Si vorbesc acum si pt cei care "practica acest cult".. Mah care cult?...Emo nu e un cult...e un stil vestimentar...un gen de muzica...un gen de makeup si hairstile...poate si de viata dar nu este un cult.. Azi am avut o discutie de genu asta la liceu..ehm...liceu din centrul bucurestiului...care se vrea cu pretentii...si in care copii ar trebui sa fie open-minded...a trbuit sa ma implic intr-o discutie penibila si patetica...sa iau apararea unor copii kre cred k e trendy sa fi emo...si care duc la o extrema ideea asta de emotional...Poate gresesc...dar...acum sincer...nu poti sa'i mai deosebesti de minimalisti...asa cum e trendy sa te duci pe Motoare si sa bey o bere...cum era vara trecuta trendy sa stergi treptele TNB-ului...sau sa stai in iarna in Revenge asa e acum trendy sa fi emo si sa-ti plangi de mila.. Mai vine si unu cu cate o idee d'asta teribilista sa faca o campanie Anti-Emo...mah dar Anti_tarani nu puteti face?... Campania Anti-Manele de acum 2 ani nu a avut nici un rezultat...oare la ce ne asteptam cu totii...sa moara toti odata?...NU o sa reusiti nimic prin campanie...E UN TREND FRATE... Oricum...have a nice week and have fun k e cald..

Un comentariu:

Sunt Dumnezeul Meu spunea...

Sunt partial de acord cu aceasta noua conceptie de "EMO"
DAR. Sunt multi copii care iau aceast "trend" mult prea in serios.

ORICUM oamenii ar trebui sa se gandeasca la sinuciderile comise de pustani inainte (cand nu exista EMO), doar pentru ca parintii lor nu ii ascultau sau pentru ca luau o nota mult prea mica si erau suparati ca o sa isi dezamageasca parintii sau pentru ca ajungeau parasiti de iubita lor.

Oamenii ar trebui sa reflecte asupra acestor lucruri si sa traga niste simple linii intre granitzele de atunci si acum. Metaforic vorbind, EMO este un cult deoarece intotdeauna face rost de noi adepti. E ceva gen "miscarea Bivolaru" cu "introducerea in absolut".

Sad cum unii oameni nu pot privi \/ ci doar || ... ar trebui sa isi revizuiasca unele atitudini si conceptii despre viata si sa isi aduca aminte si de celelalte timpuri ... pentru ca, este adevarat ... timpurile se schimba ... la fel si moda...